Eiken trap

Eiken trap

Hardhout op zijn mooist
Voor veel mensen is een eiken trap in huis een woonwens. Basistrappen maakt dit nu voor eenieder mogelijk; wij bieden u een eiken trap van uitstekende kwaliteit voor een nog betere prijs!

Wel op maat, geen poespas
Onze slogan ‘wel op maat, geen poespas’, geeft aan hoe wij werken. Alle eiken trappen die wij monteren, worden eerst door onze deskundige adviseurs ingemeten. We bespreken met u ter plaatse waar de nieuwe eiken trap komt te staan, welke draaien deze maakt en welke uitstraling de trap moet krijgen. U kunt naast het pakket Basis Trap namelijk ook kiezen voor:

  • Basis Trendy, met inox details voor een moderne trap
  • Of Basis DeLuxe, met gedraaide of stalen balusters voor een klassieke trap

Maar ook zonder deze extra pakketten is de Basis Eiken Trap een prima keuze. Het gebruikte eikenhout is opgebouwd uit stroken, welke aan elkaar zijn verlijmd. Dit geeft de trap extra stevigheid en voorkomt kromtrekken van de verschillende onderdelen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Basistrappen biedt voor een vuren, beuken of eiken trap? Wij helpen u graag verder.

U kunt ons 7 dagen per week telefonisch bereiken op 0031 416 652 130 of een aanvraag doen via de mail. Ons mailadres: info@basistrappen.be

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Draaitrappen | Trappen Mechelen | Moderne trap

Contact opnemen

Heeft u een vraag, zou u contact willen opnemen met BASISTRAPPEN?
Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen

  • Ik ga akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect