Klassieke trap

Klassieke trap

Een klassieke trap is een echte blikvanger voor in elk klassiek interieur. De trap als meubelstuk; een belangrijk onderdeel van uw inrichting. Immers, vaak is de trap het eerste wat men ziet als men binnenkomt. Bovendien kiest u vaak maar 1 keer voor een nieuwe trap, en wordt deze vrijwel nooit meer vervangen. Het is dan ook van groot belang dat u goed bedenkt hoe u wilt dat uw klassieke trap er uit dient te zien.

Engels of landelijk
Wanneer u een klassieke trap wenst, kunt u ervoor kiezen het pakket Basis Trap uit te breiden met het pakket Basis De-Luxe. Dit pakket biedt u de mogelijkheid een keuze te maken uit verschillende luxe balusters, zoals bijvoorbeeld gietijzeren, stalen of gedraaide houten modellen. Daarnaast wordt de standaard leuningdrager uit het Basis Veilig pakket vervangen door een zwart stalen exemplaar. Ook kunt u, wanneer u voor dit pakket kiest, de trap laten bewerken met een Monocoat olie in kleur. Voorbeelden hiervan vindt u op onze website www.basistrappen.be.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw trap uit te breiden naar een klassieke trap in Engelse of landelijke stijl. Te denken valt aan details als;

  • bloktrede
  • panelen en lijsten op de binnenboom
  • klassieke afwerking van de staanders, door cannelures of spilpetten
  • toepassing van trapneusprofielen

Advies op maat
Om u te adviseren bij het maken van uw keuze met betrekking tot uw nieuwe klassieke trap, maken wij graag tijd vrij. U kunt ons telefonisch 7 dagen per week bereiken op 0031 416 652 130 voor een prijsindicatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak bij u thuis.


Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
keldertrappen | Vurenhouten trap | Trappen berekenen

Contact opnemen

Heeft u een vraag, zou u contact willen opnemen
met BASISTRAPPEN?
Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen

  • Ik ga akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect