Trap montage

Trap montage

Wanneer u een trappenmaker zoekt die u het hele proces uit handen nemen, van ontwerp en fabricage van uw nieuwe trap, maken van het trapgat, tot aan de trap montage, dan bent u bij Basistrappen aan het juiste adres. En natuurlijk doen wij nog veel meer dan dat! Zo kan Basistrappen u ook van dienst zijn bij bijvoorbeeld:

  • het verwijderen van uw huidige stalen trap of vlizotrap,
  • het verleggen van uw centraaldoos (Pakket Basis Elektra)
  • het verplaatsen van uw verwarmingsketel
  • overige aftimmerwerkzaamheden zoals bijvoorbeeld creëren van een trapkast

Maatwerk
Alle trappen die door Basistrappen worden gemonteerd, worden eerst persoonlijk door ons ingemeten. Tijdens de meetafspraak worden uw wensen doorgesproken en het voor u meest optimale trapmodel en de plaats van de trap montage bepaald. Naar aanleiding van deze afspraak ontvangt u onze offerte en indien u hiermee akkoord gaat, spreken we in overleg een datum voor de trap montage af. Afhankelijk van de grootte en de gekozen uitvoering (Basis Trap / Basis Trendy / Basis De-Luxe) en houtsoort (vuren, beuk of eik) van de trap zal de trap montage gemiddeld één dagdeel in beslag nemen.

Afspreken?
Indien u een afspraak bij u thuis wenst, kunt u deze telefonisch maken via +31 416 652130. Natuurlijk kunt u ook eerst een offerteaanvraag doen via onze website www.basistrappen.be. Op deze site kunt u ook vast een kijkje nemen in onze Online Toonzaal.

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Trap met palier | houten-trap-steken-prijs | vaste-zoldertrap

Contact opnemen

Heeft u een vraag, zou u contact willen opnemen met BASISTRAPPEN?
Vul onderstaand formulier in en één van onze medewerkers zal zo snel mogelijk contact met u opnemen

  • Ik ga akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect