Trapgat in beton

Trapgat in beton

U zoekt naar een bedrijf om een trapgat in beton te verzorgen? Dan kunnen wij u helpen! Want bij Basistrappen maken we niet alleen trappen, we kunnen ook alle bijkomende werkzaamheden voor u regelen.

Met ons pakket Basis Trapgat verzorgen we uw trapgat in beton, inclusief onderstempelen, puinafvoer en het plaatsen van een raveelbalk om de constructie weer terug in orde te brengen. Verder verwijderen we de bestaande vlizo, indien van toepassing, en dichten we het bestaande vlizotrapgat. Dit alles in 1 pakket!

Indien gewenst kunt u onze service nog uitbreiden met bijbehorende pakketten met daarin bijvoorbeeld diensten als het verleggen van elektra of waterleidingen, verhangen van uw ketel, aftimmeren van de trap en plafonds of aflakken op locatie. En bij elk extra pakket dat u inkoopt ontvangt u ook nog € 75,- extra korting.

Klinkt het interessant om ons een offerte voor het verzorgen van uw trapgat in beton te laten maken? Wellicht kunnen we dan iets voor elkaar betekenen. U kunt ons bereiken op 0416 652130 voor meer informatie.

Voor meer informatie over onze trappen kunt u de volgende pagina’s bekijken:
Trap voordelig | Hardhouten trappen | Trappenwinkel

Contact

Wanneer u onderstaand uw gegevens invult, nemen wij contact met u op voor meer informatieof een vrijblijvende afspraak.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via
+31(0)416 – 652130

  • Ik ga akkoord met de privacy-verklaring van TrapDirect.
    Bekijk de privacy-verklaring van TrapDirect